Η παροχή υπηρεσιών με επίκεντρο τον άνθρωπο υπήρξε η βασική αξία που με οδήγησε στο coaching.

Σπούδασα Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο Personal & Executive coaching σε πρόγραμμα του Kingstown College αναγνωρισμένο από το ICF – International Coaching Federation.

Έχοντας πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό συνεδριών, απέκτησα μεγάλη εμπειρία coaching και είμαι πιστοποιημένη ως Professional Certified Coach (PCC) από τον ICF.

Η πολυετής εμπειρία μου σε διευθυντικές θέσεις στον τραπεζικό τομέα (με εξειδίκευση σε θέματα διαδικασιών και διαχείρισης κινδύνων) και στα τουριστικά, καθώς και η πολύχρονη παρουσία μου σε ομάδες αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, υπήρξαν σημαντικά εφόδια στη διαδικασία ενδυνάμωσης και υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού και με οδήγησαν να εξειδικευτώ σε:

Είμαι μέλος του  ICF Global και του ICF Greece.

Με το coaching μου δίνεται η δυνατότητα μέσω μίας συνδημιουργικής διαδικασίας να υποστηρίξω άτομα που ενδιαφέρονται να βρουν το όραμά τους σε κάθε τομέα της ζωής τους και να κινηθούν προς αυτό με σκοπό να το δουν να υλοποιείται. Στόχος είναι να απελευθερώσουν το κρυμμένο τους δυναμικό έτσι ώστε να ζήσουν μια ζωή πλήρη, με νόημα και σκοπό.