Δήμητρα Κ. – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

“Σε μία δύσκολη φάση της ζωής μου, σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο (είχα μείνει χωρίς δουλειά) μία φίλη μού μίλησε για το coaching και την κα Χατζάκη. Δεν είχα ιδέα για τον όρο. Το έψαξα στο Internet και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Ένα χρόνο μετά ξέρω ποια είμαι και τι θέλω. Μέσω του life coaching κατάφερα να αγαπήσω τον εαυτό μου, να βγάλω στην επιφάνεια τις θαμμένες μου ανάγκες και επιθυμίες και να βάλω στόχους και όρια. Γελάω, ονειρεύομαι και είμαι αισιόδοξη για το μέλλον. Συνειδητοποίησα τις δυνατότητες μου αλλά και τα σημεία μου που επιδέχονται βελτίωσης. Έμαθα τον τρόπο να θέτω στόχους και να τους υλοποιώ με τον καλύτερο τρόπο. Είναι τόσο σημαντικό να μάθουμε να ακούμε και να αξιολογούμε τις ανάγκες και τα θέλω μας! Αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας περιμένουμε από τους άλλους να το κάνουν?
Ένα μεγάλο μέρος από τις συνεδρίες μας αφιερώθηκε στο career coaching. Η κα Χατζάκη με βοήθησε να ψάξω μέσα μου τι πραγματικά θέλω ή ήθελα πάντα να κάνω. Να μάθω να βλέπω τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Έτσι μπόρεσα να οργανωθώ και να σταθώ στα πόδια μου. Ακόμη και το βιογραφικό μου αποδείχτηκε τόσο σημαντικό. Όχι μόνο για τη χρήση του αλλά γιατί για να το συντάξω έπρεπε να “ξεσκονίσω” επαγγελματική ζωή 30 ετών. Η κα Χατζάκη έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να βγάζει από μέσα μου θαμμένες σκέψεις και όνειρα. Με βοήθησε να ενεργοποιηθώ και να κάνω επανεκκίνηση!””


Παρασκευή Κ. – Εθελόντρια ΜΚΟ

“Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από το coaching με την Κατερίνα Χατζάκη. Είχα ακούσει για αυτό, αλλα σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήταν τόσο αποκαλυπτικό και λυτρωτικό για την προσωπικότητα και τον ψυχισμό μου. Έχοντας κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία δυστυχώς είχα ακόμα άλυτα θέματα, όπως η αναποφασιστικότητα, η αναβλητικότητα καθώς και μια συγκρουσιακή σχέση με τον εαυτό μου.
Με το coaching σιγά σιγά όλα μπήκαν στη θέση τους. Η αναβλητικότητα εξαφανίστηκε χάρη στο σωστό προγραμματισμό, ο οποίος συμπαρέσυρε και την αναποφασιστικότητα. Αυτό όμως που ήταν καταλυτικό για την καθημερινότητα και τη ζωή μου γενικοτερα, ήταν η επαφή με τις αξίες μου και κατα πόσο τις τηρώ! Απόλυτη συνειδητοποίηση! Ένα τεράστιο λοιπόν ευχαριστώ για την Κατερίνα, άξια εκπρόσωπο του coaching και με πραγματική αγάπη στο επάγγελμά της και τον άνθρωπο.”


Χριστίνα Κ. – Τραπεζικό στέλεχος

“Ξεκίνησα το coaching με σκοπό να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις ώστε να εξοικονομήσω ελεύθερο προσωπικό χρόνο ανάμεσα στις υποχρεώσεις μου, για να ασχολούμαι με τις δραστηριότητες που με ευχαριστούν. Ο τρόπος διεξαγωγής των συνεδριών με ικανοποίησε απόλυτα καθώς ήταν οργανωμένος, μεθοδικός και στοχευμένος στην ουσία και επιπλέον σε ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η coach μου ήταν μεθοδική, διεξοδική, με καθοδηγούσε αποτελεσματικά και μου καλλιέργησε τη δέσμευση στους στόχους δίνοντάς μου παράλληλα θετική ανατροφοδότηση σε κάθε βήμα. Ήταν πάντα σαφής και συνεπής ενώ απέφευγε επιμελώς να κρίνει αρνητικά ή να παρέμβει με οποιοδήποτε τρόπο. Μέσα από τις συνεδρίες κατανόησα την έννοια της συνδημιουργίας. Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι το αποτέλεσμα των συνδημιουργιών θα έχει διάρκεια, καθώς με την καθοδήγηση της coach εμπέδωσα τεχνικές για να θέτω και να επιτυγχάνω τους στόχους μου. Επιπλέον το coaching είχε θετική επίδραση στον τρόπο σκέψης και δράσης μου. Έγινα πιο ενεργητική και ενισχύθηκε η αυτο-εικόνα μου, πράγμα που έγινε άμεσα εμφανές στο οικείο μου περιβάλλον. Θα σύστηνα το coaching και τη συγκεκριμένη coach ανεπιφύλακτα.”


Κώστας Κ. – Ιδιωτικός υπάλληλος

“Η Κατερίνα Χατζάκη είναι ο ορισμός του Life Coaching! Με προσήνεια, ενσυναίσθηση και ενάργεια, σε παίρνει αγκαζέ συνοδοιπορώντας μαζί σου προς την κατεύθυνση που επιλέγεις. Κάνοντας τις κατάλληλες ερωτήσεις, σε κάνει να δεις τα αδιέξοδά σου, να αξιολογήσεις και να επαναπροσδιορίσεις την πορεία σου. Χειριζόμενη με άνεση εργαλεία και τεχνικές, σε υποστηρίζει ένθερμα στη διαδικασία αλλαγής. Η διαίσθησή της, η θετικότητα και η οξύνοιά της με ώθησαν να βγω από το <τούνελ>! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!”


Μάγια Κ. – Φοιτήτρια

“To coaching με την κυρία Χατζάκη ήταν ιδιαίτερα βοηθητικό. Με βοήθησε να φτιάξω ένα πρόγραμμα για τις διάφορες υποχρεώσεις μου τόσο του πανεπιστημίου όσο και τις προσωπικές, ώστε να μπορώ να τις βγάλω εις πέρας χωρίς να με κυριεύει το άγχος κάθε φορά. Το πρόγραμμα αυτό με “έβαλε” σ’ έναν άλλο τρόπο καθημερινότητας, τον οποίο ακολουθώ ακόμα και τώρα.
Επιπλέον με βοήθησε να αναπτύξω την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μου διαμορφώνοντας ένα σύστημα αναγνώρισης και επιβράβευσης των δυνατών μου σημείων καθώς και βελτίωσης των πιο αδύνατων χαρακτηριστικών μου, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή μου και η συμμετοχή μου στα κοινά του πανεπιστημίου.
Τέλος με βοήθησε στον επαγγελματικό προσανατολισμό μου μετά το πέρας της σχολής, αναλύοντας μέσα από τη διαδικασία αυτή τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία των διάφορων επιλογών που είχα και εντοπίζοντας στοιχεία για την κάθε μία από αυτές, που με διευκόλυναν στην τελική μου επιλογή.”


Παναγιώτης Κ. – Οικονομολόγος – Ασφαλιστικός Σύμβουλος

“Έχω ξεκινήσει business coaching εδώ και 4 μήνες. Βάσει αποτελεσμάτων το θεωρώ εργαλείο της δουλειάς μου. Είναι η στιγμή που συντονίζομαι. Στο μικρό αυτό διάστημα έχω κάνει πολλή πρόοδο. Έχω ξεπεράσει φόβους, έχω πάει σε μεγάλες επιχειρήσεις, σε πελάτες που τους θεωρούσα χαμένους. Επιπλέον η εβδομάδα μου είναι πιο οργανωμένη, με ρεαλιστικούς στόχους, που ταιριάζουν με την προσωπικότητά μου. Για καιρό έψαχνα ένα τέτοιο εργαλείο για τη δουλειά μου. Θεωρώ ότι είναι το ιδανικό για μένα. Όλα θα έρθουν από μένα, πάντα το πίστευα αυτό. Για να αλλάξουν τα οικονομικά μου και τα επαγγελματικά μου πρέπει να αλλάξω πρώτα εγώ και θεωρώ ότι αυτή τη δουλειά κάνω με το coaching. Αλλάζω βελτιώνομαι, εξελίσσομαι, αναπτύσσομαι.”


Ειρήνη Τ. – Πολιτικός Μηχανικός

“H προσέγγιση των θεμάτων που με απασχολούν μέσω του coaching με βοήθησε γιατί λειτούργησε ως μια διαδικασία καθοδήγησης ώστε να οργανώσω μόνη μου τον εσωτερικό μου κόσμο χωρίς αναστολές και εξωτερικές παρεμβάσεις ή υποδείξεις.
Ένοιωσα ότι τα προβλήματα δεν είναι ανυπέρβλητα αρκεί να τα δεις από την σωστή οπτική γωνία. Η εσωτερική μου ακαταστασία μειώνεται όλο και πιο πολύ και το κυριότερο είναι ότι νοιώθω πως το κάνω μόνη μου. Η αυτοπεποίθηση μου μεγαλώνει και η πρόοδος μου είναι εμφανής και διακριτή.
Νοιώθω πιο ήρεμη , πιο χαλαρή , πιο σίγουρη και ικανή.
Η διακριτική καθοδήγηση της coach στην διαδικασία προσέγγισης των θεμάτων που με απασχολούν λειτουργεί υποστηρικτικά σε μια λειτουργικά σωστή αντιμετώπιση της καθημερινότητας μου που έχει αρκετές και ιδιαίτερες δυσκολίες. Η βοήθεια της επικεντρώνεται κυρίως στην στοχοποίηση που πρέπει να κάνω κατά περίπτωση. Είναι οργανωμένη, διορατική και καλή επαγγελματίας. Αν μπορώ να περιγράψω με μια μεταφορά αυτό που μου έχει προσφέρει ως τώρα θα έλεγα πως “Μου άνοιξε την κλειστή πόρτα που είχα μέσα μου και με βοήθησε να τακτοποιήσω μόνη μου την ακαταστασία που έκρυβα περίτεχνα πίσω από αυτή”. Την ευχαριστώ από καρδιάς!!!!”